Kampene


Træninger er meget, men ikke alt og al den læring og udvikling man oplever igennem træning skal også prøves af igennem kamp.
Og kampe har vi også en masse af på Feel Good Camp. Hver deltager bliver fra første dag udstyret med en unik trøje i sit holds farve og igennem ugen skal hvert hold spille kampe som afrunding på håndbolddagen.
Igen har vi forsøgt at tilpasse disse kampe så alle får mest muligt ud af dem. Hvert hold er blandet og sammensat på tværs af køn, alder og niveau. Ydermere er der differentieret målscore således at de yngste tæller 3 mål, mens de store drenge gælder for 1.
Dette giver et super element i kampene der gør at de store ikke bare trumler de små over, men skal tænke sig til hvad de giver det bedste resultat for holdet, at de yngste får massere af ansvar og vigtigst at der skabes et specielt sammenhold, ansvar og respekt omkring hinanden.
Hele denne turnering afsluttes på sidste dagen med finalestævne, hvor forældre, søskende og andre pårørende kan nyde deres børns håndboldspil, imens de nyder køkkenets lækre mad.

[bubble class=’1′ author=” class1=’rounded’]”På Feel Good Camp får alle noget ud af håndbolden uanset alder og niveau. Udover at man træner hver formiddag med andre på ens alder, hvor der f.eks. trænes forsvar, individuelt træning, skud, finter osv. så spilles der også gennem ugen en træningsturnering, hvor alle spillere bliver blandet. Målene i kampene tæller forskelligt alt efter aldersgruppe. Det gør at det er lige sjovt for alle at være med i kampene” – Silje Glass. Rødovre HK[/bubble]