Det sociale er et stort og betydningsfuldt ord, som i den grad er et af nøgleordene der nævnes gang på gang, når vi snakker ”feel Good camp”, Personligheder, socialt samvær og sport sammensættes til en unik helhed. Det er her feel Good camp ”ånden” for alvor skiller sig ud og gør sig til noget helt unikt.
Under campen bor der 12- 16 unge i hvert hus – fordelt på værelser med 3-4 unge. Feel Good Camp sammensætter de unge i husene på tværs af klubber, årgange og hjemkommune.
Det, at skulle færdes blandt andre unge og bo sammen med 11 -15 andre i et hus, hvor de unge ikke nødvendigvis har kendskab til hinanden fra start, er ikke noget, man bare lige gør. Vi har alle forskellige behov og grænser for, hvad vi finder acceptabelt.
Derfor går det frie rum i alt sin enkelthed ud på, at have respekt for hvem vi er og for de andre.
Hver eneste dag ligger der et husmøde. Husmødet som nærmest beskriver sig selv betyder at man er sammen med sit hus. Her kan der forekomme sociale aktiviteter alt fra navnelege, gæt og grimasser, kortspil, og mange andre sjove sociale aktiviteter, men det er også her der er mulighed for at få snakket om hvordan dagen har været, eller hvis der er nogle der har behov for at sætte nogle ord på, hvordan de har det, over for en lidt mindre gruppe.
Alt dette styres i sammenråd med husets huslærer.
I hvert hus er der 2-3 huslærer, det er dem der planlægger dagsorden for husmøderne ud fra de unges ønsker og behov.
Huslærerne er også dem, som kommer og slutter dagen af med sit hus, hvor det tit bliver fortalt en lille godnat historie eller sunget en godnat sang alt i alt for at runde dagen af og hører hvordan de unge har haft det.