Den daglige træning


[bubble class=’1′ author=” class1=’rounded’]”Der er rigtig gode og intense træninger, trænerne sørger for at det også er hyggeligt og sjovt. Man lære så mange ting indenfor håndbold at det styrker både den taktiske måde at tænke håndbold på, men også dét at spille håndbold. For sådan en molbodreng som mig har det givet meget at komme på FGC” – Asbjørn Juel. IF Mols[/bubble]

Feel Good Camp er en håndboldcamp, med stort H. At der er så meget andet i løbet af ugen gør blot oplevelsen komplet, men i sidste ende er det håndbolden der er første bindeled imellem vores deltagere.
Derfor sætter vi også en dyd i at dette felt skal være af højeste kvalitet, målt ud fra den enkeltes smag. Vores trænere er håndplukket i hele Danmark med det for øje at hver enkelt træner emmer af passion for håndboldsporten, har en funktionel og kreativ tilgang til træning og en smittende livsglæde.
Kort og godt; Vi vil have de bedste trænere, men de bedste trænere ud fra deltagernes behov.
Træningerne i løbet af ugen er derfor også opdelt i forskellige grupper. Der er træninger hvor vi har opdelt grupperne efter køn og alder/niveau. Træninger hvor opdelingen er ud fra hvilken position der spilles på banen og træninger for dem der har lyst til ekstra.
Dermed vil deltagerne på Feel Good Camp opleve træningsmiljøer hvor grupperne er pakket godt ind med flere trænere der er klar til lige at hjælpe med den lille individuelle justering, der gør den store forskel eller sætte den utraditionelle øvelse op der skaber teknisk læring, smil og udvikling.

Træningerne opdelt efter køn og alder/niveau er inddelt i temaer. Disse temaer justeres løbende, men har blandt andet omhandlet teknisk forsvar og angrebstræning og vurderingsspil.

Næste omgang af træningspas er med et pladsspecifikt fokus, hvor hver enkelt position har muligt for at nørde eksempelvis skud, mand/mand og mange andre deltaljer direkte henvendt den plads deltageren spiller og justeret ind efter hver enkelts niveau.

Generelt for alle træninger er at hver deltager oplever mange gentagelser, mange boldberøringer og dermed får maksimalt udbytte ud af træningen.